Свечано отварање сале за физичко
Свечано отварање сале за физичко

29.септембра 2022. године свечано је отворена сала за физичко васпитање у ОШ “Доситеј Обрадовић” коју је компанија Sport Vision реновирао у оквиру свог друштвено одговорног пословања, кроз пројекат “Визија здравије будућности” који реализују по 6. пут , реновирањем сала за физичко у школама широм Србије, због развијене свести о потреби младих за бављење спортом.

 

Скупу се обратио градоначлник Зрењанина, Симо Салапура, руководилац ШУ Зрењанин испред Министарства просвете, Снежана Олушки Влачић, директорка маркетинга компаније донатора, Маја Дмитровић и директорка школе домаћина, Биљана Манић. Свечано отварање увеличали су и заменик градоначелника, Саша Сантовац, као и градски већник за образовање, Славиша Влачић.

У продужетку наводисе део обраћања директорке школе којим је изнела значај реновирања сале за физичко за ученике и чланове колектива ОШ “Доситеј Обрадовић” из Зрењанина. У свом обраћању директорка наводи: “Данас смо одсањали један велики сан. Сан који је захтевао пуно уложених средстава. Сан који је подразумевао лепше, боље, безбедније и поврх свега здравије услове за рад наших ученика у реализацији наставе физичког и здравственог васпитања, различитих спортских и ваннаставних активности. Тај сан у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја реализовала је једна компанија, компанија која у свом раду препознаје друштвену одговорност, компанија која део свог профита жели да уложи у школе, у генерације које стасавају. То је компанија “Sport Vision”.
Данас као и претходних четрдесетак дана са нама су предтавници ове компаније. У име свих нас из Основне школе “Доситеј Обрадовић” из Зрењанина захваљујем се компанији “Sport Vision” и представницима Министарства просвете, науке и технолошког развоја који су учинили да ми од данас живимо наш сан не у сну, него у јави.”

На линку   ОВДЕ   можете видети објаву вести компаније донатора, као и филмић о променама и побољшању услова рада коју су ђаци Доситеја добили након реализованог пројекта компаније која у свом пословању зна шта значи, друштвено одговорно пословање.

Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group