ПРОЈЕКТНОМ НАСТАВОМ ДО ЗАДОВОЉСТВА И ОДУШЕВЉЕЊА
ПРОЈЕКТНОМ НАСТАВОМ ДО ЗАДОВОЉСТВА И ОДУШЕВЉЕЊА

Ученици  првог  разреда  наше  школе 1.11.2018. године, били су у посети  Средњој пољопривредној школи, у оквиру предмета   Пројектна настава.

Посету реализовале  учитељице: Виолета  Ђукић,Славојка  Дорословачки и Вера  Попов и педагог  школе   Јелица  Грмуша.

 

У Средњој пољопривредној школи, наше прваке, учитељице и педагога  дочекали  су директор школе,наставници  стручних  предмета  као и  ученици  школе.

 

 

Наши  ученици су  посетили  Био –башту,где се узгајају органске  биљке.Стручни наставници  су  одржали  предавање ,а затим  су ученици посадили по једно семе црног лука.

 

Посетили смо место  где се  ствара компост,органска творевина,која побољшава земљиште  на дужи  период.Ученици  су били веома задовољни виђеним.

 

 

 

Нарочито одушевљење наших  ученика  изазвала  је  могућност  уласка  у тракторе,који служе  за  обуку  ученика  посећене  школе.

Такође уз помоћ стручног  особља,ученици су упознати  које  све  радове  обављају  ове  пољопривредне  машине уз разне прикључке.

 

Пуни утисака и  позитивне енергије, ученици су напустили ову  школу, у нади да ће при следећој посети обићи и фарму. Како највећи број ученика живи у градском насељу у центру града, и немају прилике да живот проводе на селу крај домаћих животиња, баш као ни што нису имали прилике да виде и уђу у трактор или виде различите прикључне машине, пластенике, саднице, планирана је нова посета, боравак на фарми и упознавање са њеним становницима.

 

Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group