UPIS ĐAKA PRVAKA
UPIS ĐAKA PRVAKA

Poštovani roditelji i naši budući đaci prvaci,

Obzirom na situaciju izazvanu pandemijom virusa COVID 19 koja traje već više od godinu dana u našoj državi, morali smo da se prilagodimo mnogim novonastalim situacijama. U skladu sa tim, a i sa navikom koju smo imali da otvorimo vrata za naše buduće prvake da nas posete i sa roditeljima upoznaju prostor škole i deo našeg rada, ove godine zbog zabrane okupljanja velikog broja ljudi u zatvorenom prostoru i radi bezbednosti svih onih koji bi bili prisutni, odlučili smo da Vam se predstavimo na drugačiji način. Snimili smo filmić o tome ko smo, kako radimo i pružili Vam mogućnost da prođete kroz prostor škole na virtuelan način.

Film koji smo pripremili nalazi se na youtube kanalu škole, a lako mu možete pristupiti klikom na link sa našeg Youtube kanala, a koji je prikačen za reč FILM u narednom redu.

FILM

 

Dragi mališani, pripremili smo vam i mali kviz. Kroz ovaj kviz proći ćete kroz neke naše učionice i pogledati sadržaje. Na osnovu njih pripremili smo zagonetna pitanja. Morate pažljivo pogledati video i neće vam biti teško da pronađete odgovor. Samostalno ili uz pomoć Vaših roditelja igrajte se malo. Kviz je pred vama. I da samo jednu tajnu da vam odamo … svako početno slovo odgovora, napišite veliko. Neka igra počne! Klik na KVIZ!

KVIZ

 

Prijavu za upis u prvi razred možete izvršiti u sekretarijatu škole, tako što ćete od sekretara škole preuzeti i popuniti Prijavu za upis koja sadrži i saglasnost roditelja za pribavljanje podataka u postupku e-Upisa. Prethodne dve godine školi je bilo dostupno da umesto roditelja obezbedi izvod iz matične knjige rođenih i potvrdu o mestu prebivališta naših budućih đaka, što je olakšavalo roditeljima pribavljanje dokumentacije neophodne za upis. Od ove godine, po dopisu koji smo dobili od našeg nadležnog Ministarstva, biće nam dostupno da preuzmemo u procesu elektronskog upisa i potvrdu o završenom pripremno predškolskom programu, kao i potvrdu o zdravstvenom pregledu deteta, sem za onu decu za koju pregled bude obavljen kod privatnog lekara. Za njih će roditelji potvrdu morati lično da donesu u škou. Drago nam je da je procedura pojednostavljena, a Vas pozivamo da kod sekretara škole donesete popunjenu prijavu za upis u školu, ili da je ovde u školi preuzmete i popunite. Za sve ostale korake ćete blagovremeno biti obavešteni telefonom.

Pomenuti obrazac nalazise u prilogu, a isti možete preuzeti, popuniti ga i proslediti na imejl škole

dositejzr@beotel.net

ili lično predati sekretaru škole radnim danima os 8 do 14 časova.

 

PRIJAVA I SAGLASNOST

 

Takođe Vas obaveštavamo da posredstvom škole možete nabaviti i udžbenike na rate za naše buduće đake. Anketni list nalazi se u prilogu. Isti možete dobiti i kod sekretara škole. Po izvršenoj uplati, anketni list sa označenim udžbeničkim jedinicama koje se poručuju i uplatnice dostavljaju se u školu, radi evidencije i naručivanja željenog kompleta ili izabranih udžbeničkih jedinica.

ANKETNI LIST ZA UDŽBENIKE

 

Do nekih bezbednijih vremena, čuvajte sebe i bližnje.

Vaša škola Dositej ❤

Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group