NABAVKA UDŽBENIKA ZA ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU
NABAVKA UDŽBENIKA ZA ŠKOLSKU 2020/2021. GODINU

Nabavka udžbenika za narednu školsku godinu kao i prethodnih godina biće moguća posredstvom škole, potvrđeno je na sednici Saveta roditelja.

Na osnovu Kataloga udžbenika objavljenog od strane Ministarstva prosvete učitelji i nastavnici izvršili su odabir udžbenika po novom nastavnom programu za treći i sedmi razred.

Udžbenički kompleti za drugi i šesti razred konačni odabir izvršen je na period od 4 godine.

Kako je trenutna situacija specifična i ne znamo do kada će trajati, a da bi postojala mogućnost plaćanja na rate odabranih kompleta ili pojedinačnih udžbenika, odlučili smo da Vam ponudimo da izvršite izbor i krenete sa uplatama rata na osnovu anketnog listića i primerka uplatnice koji se nalaze u prilogu. Kada se situacija normalizuje doći ćete u školu i popuniti anketni listić kako bi smo znali šta želite da nabavite i šta treba da poručimo. Tada ćete nam dostaviti i primerke do tada uplaćenih rata.

Kada su u pitanju regresirani udžbenici za učenike čije su porodice primaoci materijalne pomoći, deca ratnih vojnih invalida, treće i svako naredno dete, kao i učenici koji rade po prilagođenom ili izmenjenom nastavnom planu IOP1 i IOP2, pretpostavljamo da će i ove godine biti realizovan projekat Ministarstva. Za sada još nemamo zvaničnu informaciju. Kada budemo obavešteni, prosledićemo informaciju.

 

 

 

 

 

ANKETNI LIST 1.RAZRED

ANKETNI LIST 2.RAZRED

ANKETNI LIST 3.RAZRED

ANKETNI LIST 4.RAZRED

ANKETNI LIST 5.RAZRED NEMACKI JEZIK

ANKETNI LIST 5.RAZRED SPANSKI JEZIK-1

ANKETNI LIST 6.RAZRED

ANKETNI LIST 7.RAZRED NEMAČKI JEZIK

ANKETNI LIST 7.RAZRED ŠPANSKI JEZIK

ANKETNI LIST 8.RAZRED ŠPANSKI JEZIK

ANKETNI LIST 8.RAZRED NEMAČKI JEZIK

UPLATNICA ZA UDŽBENIKE

 

Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group