Nov izgled terena za košarku u dvorištu Dositeja
Nov izgled terena za košarku u dvorištu Dositeja

Poboljšanje nastave kroz nastavna sredstva i opremu, je moto kom hrlimo već godinama. Za nas škola nije fasada, već zidovi i oprema u kabinetima, nastavna sredstva.

Školsko dvorište Dositeja, poslalo je bogatije za jedan moderan i udoban košarkaški teren, zahvaljujući kompaniji NIS a.d. Novi Sad koja je u okviru projekta “Zajednici zajedno 2018” dodelila školi gotovo dva miliona dinara za projekat kojim smo konkurisali, a koji se odnosi na poboljšanje kvaliteta nastave fizičkog vaspitanja izlivanjem tartan podloge na  postojećem terenu za košarku, uređenjem metalne konstrukcije i novim tablama sa obručima, uz podršku Grada Zrenjanina u finansiranju dela projekta, kao kapitalno oržavanje zgrada i objekata. Nakon prepreka koje smo prevazišli od početka projekta, uspeli smo da dođemo do cilja i našim đacima ovoga puta, obezbedimo bolje uslove, za rad i nastavu fizičkog vaspitanja.

U skladu sa novonastalom pandemijskom situacijom u celoj državi i svetu, planirani večernji turnir pod reflektorima na žarko crvenom terenu, u čast otvaranja istog odlažemo za neke sigurnije i bezbednije dane koji su pred nama.

Do tada ponosni smo na realizovano i Zahvaljujemo se kompaniji NIS a.d. Novi Sad i Gradu Zrenjaninu na izdvojenim sredstvima koji će doprineti boljoj, udobnijoj i kvalitetnijoj nastavi u našem Dositeju.

 

Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group