Realizacija nastave od 30.11.2020. do 18.12.2020.
Realizacija nastave od 30.11.2020. do 18.12.2020.
Po odluci Kriznog štaba od ponedeljka 30.11.2020. godine za učenike od 5. do 8. razreda nastava će se organizovati on-line. Biće korišćene Google učionice i časovi koji se emituju na RTSu. Svaki nastavnik će u Google učionici definisati šta se očekuje od učenika, tačnije da li je potrebno praviti zapis sa časa ili samo odgledati čas i zapis napraviti u svesci po materijalu koji je nastavnik okačio u učionici. Učenici koji ne pristupe učionici i ne odazovu se na poziv koji nastavnik organizuje uživo preko vibera ili Zooma i dr. evidentiraće se kao odsutni sa časa u Es dnevniku i roditelji će morati da opravdaju časove. Nastavnici će do kraja polugodišta koje se završava 18.12.2020. biti i u direktnom kontaktu sa učenicima preko viber grupnog poziva, Zooma i dr.
Ocenjivanje učenika će biti nastavljeno na osnovu aktivnosti, praćenja napredovanja učenika, radova koji će biti zadati i prosleđeni preko  Google učionice, Google upitnika ili kvizova, kao i u direktnoj komunikaciji na daljinu. Učenici koji nisu ocenjeni i nema elemenata za isto, ostaće neocenjeni i neće im biti utvrđen prosek. Predviđeno gradivo odgovaraće u drugom polugodištu . Nakon predložene zaključane ocene, učenik ima pravo ukoliko smatra da zaslužuje veću ocenu da traži da odgovara u školi i na taj način pokaže znanje i ostvari željeno.
Nastava za učenike od 1. do 4. razreda biće nastavljena po ustaljenoj dinamici sa promenom početka popodnevne smene koja će umesto u 13h počinjati u 11h. Ocenjivanje će biti nastavljeno u skladu sa planiranim proverama .
Produženi boravak nastaviće sa radom. Nakon prepodnevne smene do 16 h, a kada su učenici popodne u školi, do početka nastave. Nakon završetka nastave učenici odlaze kući.
Kako bi smo mogli da izvršimo plaćanje za fizičko obezbeđenje koje će do kraja polugodišta funkcionisati u školi, kao i da platimo zaostale račune ishrane učenika iz novembra meseca molim Vas da uredno izvršite plaćanja i o istom obavestite Odeljenjskog starešinu .
Drugo polugodište počinje 18.1.2021. godine.
Do tada želim Vam puno zdravlja.
Direktor škole, Biljana Manić
Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group