Plivanje
Plivanje
Opštinsko i okružno takmičenje u plivanju održaće se u UTORAK  30.03.2021.god na gradskom bazenu u Zrenjaninu. Dolazak takmičara je u 8:30 časova, rasplivavanje počinje u 9:00 časova, takmičenje počinje u 10:00 časova.
Informacija koja je 29.3.2021. prosleđena školi od Saveza za školski sport
“Obaveštavamo Vas da je Vaša prijava prihvaćena i da svi takmičari koji budu imali urednu dokumentaciju (lekarski pregled važeći, prijava overena od strane škole i potpisana izjava roditelja). Roditelji neće moći da prisustvuju takmičenju.”
U prilogu su izjava koju popunjava roditelj, uputstvo koje je prosleđeno od Spotskog saveza i prijava škole za učenike.
Nakon održanog opštinsko-okružnog takmičenja iz plivanja na državno takmičenje koje će se održati u Beogradu      7. aprila 2021. plasirali su se učenici koji su osvojili prvo mesto. Zbog trenutne epidemiološke situacije, škola neće organizovati odlazak kao ni prevoz na ovo takmičenje, kao što nije bilo organizovanog prevoza za učenike koji su se takmičili iz drugih školskih predmeta za takmičenja van Zrenjanina. Po pristiglim informacijama i uputstvima iz Sportskog saveza, učesnici ulaze po utvrđenoj satnici u objekat, što bi za grupni odlazak značilo da u trajanju od nekoliko sati grupa dece stoji ispred objekta, a trenutni učesnici na rasplivavanju i takmičenju su u samom objektu.
Sve informacije za individualne odlaske neophodne za takmičenje nalaze se u prilogu.
Postignuća svih učenika na takmičenju nalaze se u odeljku -Takmičenja- na sajtu škole.
Izrada sajta & Web dizajn: Hit Group